Månadsarkiv: januari 2009

helt sjukt

3000 åskådare på dagens SM sprint i Sundsvall. Det är helt sjukt med tanke på att man bara såg 20 sekunder av dramatiken… Det svenska folket måste älska längdåkningn….

Publicerat i Ingen kategori | 2 kommentarer

Jag blev nästan sugen på Vasalo…..

ppet.. Så kul var det att åka klassiskt med perfekta förhållanden, -11 och hårda spår, samtidigt som jag inte hade så ont i hälen, lite dock i tårna.. Jag orkade nästan staka hela tiden oxå… Men-men..

Publicerat i Ingen kategori | 3 kommentarer

Brink tappade medaljen på grund av motionärer

Nyss gick dom i mål herrarna på tremilen dubbel jaktstart. Anders Södergren imponerade storligen och vann med 1,42 före Johan Olsson. Surt för Anders att vara i sådan form och inte kunna kämpa om stora prispengar. Men säkerligen skönt att … Läs mer

Publicerat i Ingen kategori | 2 kommentarer

Morgondagens odds inför SM

Uppdaterat Här har ni mina odds. Tyvärr kan ni inte spela.. Odds herrar dubbel jaktstart Johan Olsson, 1,75 Anders Södergren 2,10 Markus Hellner 5,50 Mathias Fredriksson 6 Daniel Rickardsson 14 Rikard Andreasson 15 Fredrik Östberg 20 Jörgen Brink 20 Fredrik … Läs mer

Publicerat i Ingen kategori | Lämna en kommentar

Johan Olsson imponerade

Kul att den evige talangen blommat ut rejält. Nu är han stabil i världseliten och vågar vinna. Laget i övrigt gör det riktigt bra. Anders Södergren klappade igenom sista kilometerna men det är väl inget att säga om. Marcus Hellner … Läs mer

Publicerat i Ingen kategori | 6 kommentarer

Spelade inte på Björn

Vågade inte dra in storsläggan och satsa på Ferry. Men så här i efterhand skulle jag gjort det . Låg i övrigt rätt till i mina spelideer. Men nära skjuter ingen hare.. Nu mera jobb. Sedan något annat.

Publicerat i Ingen kategori | Lämna en kommentar

Bra att Justyna vinner

En värdig segrarinna på damsidan i Otepää var det utan tvekan. Hon kör hela världscupen och tar den på allvar. Då är man värd att vinna. Den svenska insatsen var väl helt okej. Mer kan man inte vänta sig.

Publicerat i Ingen kategori | 3 kommentarer

Lars Kristerz är kungar…

Kom just hem. Klockan är drygt ett. Har bevakat Lars Kristerz. Stort. 1000 personer som var på på plats flera timmar innan. Nu sova

Publicerat i Ingen kategori | Lämna en kommentar

Bra med extra lunga..

Mannen med en extra lunga tog en andraplats till ett fint odds. Blev lite pengar.. Att han sedan slog Sikora på spurtvarvet till 4.25 gånger pengarna var ju extra glädjande.. En bra dag!!

Publicerat i Ingen kategori | Lämna en kommentar

Bodenfotbollen ska värva

10.1 på 100 meter ska visst Bodens nya fotbollspelare från Ghana göra… Gör man det så åker man inte till Boden för att spela fotboll i gärdsgårdserien..

Publicerat i Ingen kategori | 1 kommentar