Härligt Brink..

Många tycker att Brinks seger är en skräll i Vasaloppet, även spelbolagen som gav 60 gånger pengarna på att den trevlige Jörgen skulle vinna årets upplaga av Vasaloppet.
Det tackar jag för. För det blev en rejäl slant i plånboken för hans seger för min del!! Kul när man spelade på honom redan den 1 januari och mycket hinner hända innan dess.
Brink försökte göra en satsning på skidskytte men han räckte inte till vare sig åkmässigt och defintivt inte skjutmässigt för att lyckas i den sporten.
Gör han rätt så ska han försöka sig på en skidsatsning igen med masstarten i Holmenkollen över 50 km som främsta mål. Nu är han så pass bra tränad att han kan mata på under en lång period..

För övrigt inget barn ännu. Börja kännas lite stressande…..
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för lägne.

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Härligt Brink..

  1. Mikkan skriver:

    Hmm. Jasså han räckte inte till åkmässigt där. Konstigt me den kapaciteten borde han ju kunnat hävda sig. Även om skyttet falerade samt tog lite för lång tid. Men nog borde farten i spåret räckt till??

  2. admin skriver:

    Jo nog hävdade han sig skapligt. Men på ”experterna” låter det som han var i särklass i spåret. Men ser man på åktiderna under alla hans lopp så har han tre stycken där han är topp 10. I övrigt ligger han mellan 10 och 40 i åktider.

Lämna ett svar