Vilken upplevelse

Ligger i soffan och mår gott.. Har just kommit hem från Knuten där jag dragit i mig en fet pizza..
Det är jag värd, tycker jag, efter att ha åkt LJusdalstrampen över 60 km.
Var lite osäker på formen och mina ben efter veckans mindre bra pass men i dag kändes det bra.
Efter en lugn inledning av loppet fick jag av någon anledning en lucka. En lucka som Nicke täppte till. Efter det så hade vi en utbrytning i drygt 15 km innan klungan han i kapp halvvägs in i loppet.
Då var jag rejält sliten och hade inte kraft att hänga med när tre personer stack, däribland Martin, utan jag fick åka ensam i fem kilometer innan en annan klunga kom i kapp mig.
Den klunga hade jag inga större.. svårigheter att hänga med den sista biten in mot målet trots att det bitivs dunkades på riktigt bra.
I spurten tog jag en tredjeplats i vår klunga, totalt blev jag sexa 1, 30 från den segrade norrmannen, som jag för övrigt gav en slang till innan start.
36.6 i snittfart och en snittpuls på knappa 160 under loppet.
Kul tävling. Extra roligt att jag slog Nicke i spurten. Martin blev trea och Ulrik åkte in i en klunga lite senare. En bra dag för Team Härjedalen CK..

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilken upplevelse

  1. Niklas skriver:

    Det måste varit dom rakade benen som gjorde det mesta, tror du inte?. Får nog fan raka bena till helgen om jag ska rå på dig i spurten på siljan runt

  2. admin skriver:

    Det var nog bra. Kände mig snabb… Men jag fick kritik av vissa att jag varit dålig på att raka benen. Så det finns nog några spurtsekunder till att hämta….

Lämna ett svar