Grymt nöjd med årets Vasalopp

Årets Vasalopp är avklarat. Det blev en 369e placering och det är jag mycket belåten över.
Hade inte dom tankarna i första backen då det kändes riktigt tungt..
Men det är ingen enkel lek att staka uppför den första backen.. det må jag nog säga.. Damsegrarinnan Justyna Kowalscyk rusade för mig och alla andra i backen med full glöd.. Vilken fart hon hade..
Tappade bra med placeringar i upp till toppen och hade gett upp hoppet om att ens vara bland de 1000 bästa.. Men skidorna gled skapligt.. ja egentligen inte.. alla skidor gled skitdåligt men mina gled lite bättre än många andras.. Så jag plockade placeringar efterhand..
Men när jag närmade mig Evertsbergssjöarna började jag få upp hoppet om att nå mitt mål att vara bland de 500 bästa skidåkarn när jag nådde i kapp finåkare som Martin Bratt från IFK Mora..
Efter det rullade det på riktigt bra.
Vid Eldris började jag se en skidåkare med samma tävlingsdräkt som mig. Fick höra av en gubbe att jag låg nio sekunder bakom en klubbkompis.. Då fick jag lite extra fart i röven och kunde fånga in skidkungen Mattias Widmark och dra ifrån honom så där lagom retsamt..
Sedan höll jag farten ganska bra in i mål trots att jag inte orkade ta in på klungorna framför mig men jag blev nog lite trött sista 5-6 kilometrarna av loppet.
Kort och gott så är jag nöjd med loppet.

SF-2d72bd47b31d4685a3e073afd5f40180

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar