Inga överraskningar i stafetten

Stafetten gav väntat resultat för svensk del. Att Gunde Svan utlovar en pallplats med det svenska herrlaget visar att han har lite kvar att lära…
Vi har en tunn trupp på herrsidan och det behövs en frisk Mathias Fredriksson för att vi ska kunna slåss om en pallplats. Det visade inte minst den klassiska tävlingen i Bruksvallarna där Södergren var helt överlägsen mot exempelvis Martin Larsson som i stafetten gjorde en bättre insats än i Bruksvallarna. men det räcker inte långt.
Damerna gjorde en habil insats med tanke på det lag man har. Lite bättre kan det bli framöver men vi ska nog inte ha några jättestora och höga målsättningar. För tjejerna som var borta är inte så mycket bättre än vad som fanns på startlinjen i helgen. Men det är klart. Med en frisk Kalla så kan mycket hända och nivån bland damerna är mycket sämre än på flera år så det kan öppna nya möjligheter.

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inga överraskningar i stafetten

  1. C-G skriver:

    Lugn nu Degen. Jag vet min nivå och Martins, och jag vet också att i klisterföre bollar ofta Södergren med världseliten, framförallt i det sugande föret som var i Bruks, där han fö inte hade tendens till sug under skidorna. På en sån bana, med många glidpartier blir det tid.
    Vad Martin presterade i stafetten var inte i närheten av Bruks. I Beito hade han varken form eller skidor, och det hade han i Brúks. Skillnaden i Bruks var att Södergren förmodligen gjorde karriärens bästa lopp, tro mig! Det är lätt att vara åskådare…

  2. admin skriver:

    Ska lugna mig. Det är skönt att stå vid sidan om och vara expert….
    Och så retar det alltid upp folk… Ska nog göra en Schulman…
    Kör hårt och så möts vi i Marcialonga.

Lämna ett svar