Tycker inte om att bli stum..

I går lördag åkte jag Siljan Runt, 160 km. Vi startade ett stort gäng tillsammans vid 8-tiden och det var en stor klunga länge innan backarna i Rättvik började. Då började folk falla ifrån, dock inte jag… Med 2-3 mil kvar tittar jag bakåt och då är jag helt plötsligt sist i den tidigare så stora klungan… Och sist ska man inte vara när den avgörande backen vid Siljannäs började… Försökte ge järnet för att hänga med när farten drogs upp till max men jag blev ordentligt stum….. Stum..
Så jag fick släppa klungan och vänta tills det kom några andra bakifrån. Det kom några bakifrån och några som föll av från ”huvudklungan” så då försökte vi jaga på. Men det andra var tröttare än mig så vi tappade stadigt tid… I mål var vi runt 5 minuter efter de som var starkast…. Jag ryckte ifrån mina kollegor i den sista backen och fick ett bra avstånd.. Det kändes lite skönt i alla fall trots att jag inte kunde hänga med Nicke och de andra…
Jag var ju rejält bättre än ifjol men det grämer mig som fan att jag fick släppa. runt 40 km i timmen i snitt är väl godkänt..
Så därför fick man straffa kroppen och träna fem timmar med Nicke i dag.. Han drog och jag var trött bakom honom hela tiden..
Nu blir det vila i morgon. skönt.

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tycker inte om att bli stum..

  1. Jennie-Lie skriver:

    Hej igen

    Jag åkte kanske om dig i lördags, skulle till Mockfjärd hade lite ont om tid och hade glömt av att det var Siljan runt så jag småsvor över min glömska och åkte sicksack med bilen.
    På väg ner var det flera klungor. På väg hem mötte jag bara några enstaka eftersläntrare, de såg ut att ha det jobbigt. De var nog sist i mål, om de tog sig ända dit.
    Det såg väldigt varmt ut fast förmodligen hade jag det varmare i bilen där det varken var fartvind eller ac …

  2. admin skriver:

    Kanske det.. Våran klunga såg dock inga bilar… vi bara körde… Perfekt väder för att cykla.. Går det 50 knyck på rakorna så blir man nästan kall!
    ha de!

Lämna ett svar