Helt omöjligt

Drog ut på en löptur i kväll. Långt i från formen. Andra passet med löpskorna i år…
Kalmar jagar SM guld i fotboll. Har försökt skapa diskussioner på jobbet om det här intressanta ämnet. Helt omöjligt. Ingen bryr sig av någon anledning. Inte ens Maggan tar en ton trots att hon åker jorden runt på fotbollsmatcher…
Jag tror inte att allsvenskan är så het som kvällspressen vill göra gällande. Har aldrig sett en unge i Norrland, ja hela Sverige, springa omkring med en allsvensk tröja, eller prata om allsvenskan..
Men jag håller på Kalmar och att Gif Sundsvall ska hålla mig kvar.
För övrigt har jag sett internationell fotboll en gång i mitt liv. IFK Luleå mot Liverpool. Inte dåligt.. Men det var länge sedan. Mycket länge sedan. Så länge sedan att Kjell Uppling stod i mål. Han var stor. Mycket stor.

Det här inlägget postades i Ingen kategori. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Helt omöjligt

  1. kåd skriver:

    klart att intresset är lågt för fotbollen då det bara finns ett lag i allsvenskan, Sundsvall och nästa år är dom i superettan, resten utav norrlandslagen är av bättre korpklass, läste i tidningen att skillnaden med div 6 och allsvenskan är liten?? hur det nu kan komma sig

  2. Herman skriver:

    Era tokiga bönder… I Jämtland/Härjedalen springer väl ungdomen omkring i senaste Artic Cat eller Skidostället? ”Nå, hur går skotern då?”. He.

  3. admin skriver:

    Bönder.. Det finns bara 9 bönder i hela Härjedalen….. I alla fall med mjölkkor.. Det som gäller är väl Yamaha.. Skidoo känns så 80-tal..

Lämna ett svar